Dimarts, 7 de desembre de 2010 | 19:22
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Una dona de 25 anys mor a mans de la seva ex parella

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

L'agressió mortal es va produir aquest dilluns a la tarda a Barakaldo

Una dona de 25 anys mor a mans de la seva ex parella

Societat 07/12/2010 17:16

Malgrat tenir una ordre d'allunyament de la seva ex parella, una  jove de 25 anys ha estat presumptament assassinada aquest dilluns a la tarda pel seu ex

maltrato violencia genero
Aquest nou crim de violència masclista, és el cinquè que es registra en la Comunitat Autònoma del País Basc en el que va d'any i , ha produït gran consternació entre els habitants del municipi biscaí i, particularment, entre els veïns de la jove que la recordaven avui com "una bona noia" que recentment havia perdut a la seva mare.

Segons el relat dels fets facilitats per l'Ertzaintza, el presumpte agressor va acudir a la casa del barri de la Inmaculada on residia la seva ex parella, que es trobava en aquests moments amb el seu actual company sentimental ai els va agredir  a tots dos amb un arma blanca. La dona va morir en el lloc del succés mentre que el seu actual nuvi que va ser qui va avisar als veïns del que estava ocorrent i va demanar que ajuda per a la morta va ser traslladat a l'hospital amb una ferida d'arma blanca en el coll.

L'Ertzaintza va localitzar i va detenir minuts més tard al presumpte agressor, que compta amb antecedents delictius, i va ser traslladat a dependències policials, on encara es trobava detingut a primeres hores d'aquesta tarda.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1