Els candidats: RUT CARANDELL
RUT CARANDELL I RIERADEVALL

rut-1.png
Va néixer a Barcelona el 19 de març de 1966. Mare de 3 fills.

És llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, advocada i mediadora.

Actualment, és directora de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma de Barcelona, on també dóna classes de Dret Administratiu.


Pel que fa al govern, ha estat durant 3 anys secretària d'Administració i Funció Pública de la Generalitat de Catalunya i també directora de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya durant el període 2003-2006.

Pel que fa al partit, va entrar a les JERC i milita a ERC des de l'any 1987. Mai no ha estat a l'executiva d'ERC. Actualment, és membre de la Comissió de Reglaments i Consellera Nacional. Amb anterioritat, havia estat presidenta del Consell Nacional de les JERC i a ERC havia estat presidenta de la Sectorial de Justícia i Dret, com també presidenta de la Comissió de Garanties i candidata al Senat per Barcelona l'any 1993. 




rut-2.png
6465 lectures | 3 comentaris Enviar
Comentaris (3)add
Sou l'esperança
escrit per Montserrat Tudela , 26/05/2008 17:20

Sou els veritables artífex d'aquest replantejament del partit.

Tant de bo guanyeu, trenqueu el maleït tripartit que està portant Catalunya a la deriva, i aconseguiu fer un veritable gir vers l'horitzó de la Independència, que ja ha oblidat aquest govern.

Sort !

Valora'l:
+
-
...
escrit per Jaume , 01/06/2008 11:12

Si us plau: dignifiqueu ERC, dignifiqueu el Pais i, si un dia us toca governar amb qui sigui, dignifiqueu el Govern de la Generalitat

Valora'l:
+
-
Representeu la meva autèntica ERC
escrit per Oriol , 13/06/2008 19:58

Gràcies al Carod i al Puigcercós, fa temps que vaig deixar de votar ERC, i per desgràcia, veient com van les coses, no crec que la meva actual opció política, CiU, canviï.

Que torni a votar a ERC depèn de que vosaltres recupereu el poder de decisió dins ERC, i trenqueu d'una punyetera vegada aquest maleït tripartit.

Una forta abraçada.

Oriol

Valora'l:
+
-
Escriure comentari
més petit | més gran

security image
Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Enquestes