Dimecres, 8 de desembre de 2010 | 18:49
Vostè es troba a: Inici > Esports >

 "Serà just sigui qui sigui el guanyador"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Els veterans del Barça  aposten per repartir la Pilota d'Or

 "Serà just sigui qui sigui el guanyador"

Esports 07/12/2010 16:56

Els ex jugadors del Barça tenen clar que els tres candidats al FIFA Pilota d'Or 2010, Leo Messi, Xavi Hernández i Andrés Iniesta, són mereixedors del guardó.

balon or
Abans del partit de veterans que aquest dimarts al matí ha enfrontat als Veterans del FC Barcelona amb els de el Rubin Kazan, alguns dels protagonistes blaugrana han valorat l'elecció dels finalistes de la Pilota d'Or.

Josep Maria Fusté
:  "Qualsevol dels tres, en aquest cas, ja que tant Xavi com Messi han tingut premis importants, a Andrés li fa més falta". "[Iniesta] És un noi que es mereix molt i aquest premi se li pot donar a ell. Per tant, desig que sigui Andrés encara que reconec que els altres dos també l'hi mereixen ".

Robert Fernández: "Això és bo per a la gent que està començant en el futbol. Xavi i Iniesta van estar molts anys en la Masia i serà un plus de motivació ".

Víctor Muñoz
: "Un tros de la Pilota d'Or a cadascun. Els tres l'hi mereixen. Al final em quedo amb Iniesta perquè va fer el gol del Mundial ".

Eusebio Sagristà
: "Serà just sigui qui sigui el guanyador. Per preferència, Xavi és el representant de l'estil de joc del Barça i per trajectòria estaria bé. Andrés tindrà altres oportunitats i Messi ja ho ha aconseguit ".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1