Dimecres, 8 de desembre de 2010 | 19:05
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Del Dia sense Twitter als atacs informàtics a Mastercard i Postfinance

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Respostes al setge a Wikileaks
Del Dia sense Twitter als atacs informàtics a Mastercard i Postfinance
Comunicació 08/12/2010 17:36
La detenció de Julian Assange, fundador de Wikileaks, està provocant algunes reaccions significatives. Avui molts usuaris de la xarxa social Twitter han decidit no fer-ne ús perquè sospiten que s’han alterat els trending topics més seguits. A més, pirates informàtics han atacat els webs de Mastercard i Postfinance.
Julian Assange, director de wikileaks
L’atac informàtic contra aquests dos llocs webs s’ha produït després de l’anunci de les mateixes de clausurar els comptes d’Assange, que permetien a Wikileaks rebre donacions. Els pirates han denominat l’acció Operació Payback (venjança) i asseguren que “la primera guerra informàtica ja ha començat. El camp de batalla és Wikileaks".

Paral•lelament, aquest dimecres s’està celebrant el primer Dia sense Twitter, una acció promoguda per multitud d’usuaris de la xarxa social en resposta al que consideren censura, ja que creuen que els caps de la xarxa haurien manipulat els trending topics (temes més citats) per evitar que en sortís cap relacionat amb Wikileaks i Assange.

Mentrestant, Assanse segueix en presó preventiva, i ha publicat un article al diari The Australian en què demana que “no condemnin al missatger per revelar veritats incòmodes”.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1