Dimecres, 8 de desembre de 2010 | 19:02
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Els carrers s'omplen de Nadal

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Barcelona
Els carrers s'omplen de Nadal
Municipis 01/12/2010 19:51
A partir d'aquest dijous, el Nadal s'estén per tota la ciutat. S'encenen les llums de Nadal, que il·luminaran més de tres-cents espais, i s'inaugura el pessebre de la plaça de Sant Jaume. Una vintena d'estrelles de Nadal gegants seran les protagonistes d'aquesta decoració. A més, les botigues del passeig de Gràcia obriran fins a mitjanit per als qui ja vulguin buscar els regals.
Sin título
Molts aparadors ja mostren les novetats i els productes per a les pròximes festes però serà a partir d'aquest dijous, 2 de desembre, que els carrers de Barcelona respirin Nadal. Serà el moment en què es produirà la tradicional encesa dels llums de Nadal i en què el pessebre de la plaça de Sant Jaume es podrà visitar.

A més, coincidint amb la posada en marxa de la il•luminació nadalenca, la majoria de botigues del passeig de Gràcia obriran fins a mitjanit, en la primera edició a la ciutat de The Shopping Night.

Music hall i peixos de colors

En total, les llums de Nadal il·luminaran més de tres-cents espais de la ciutat o el que és el mateix, 60 quilòmetres de via pública, la qual cosa suposa un 15% més respecte a l'any passat.

Al costat d'El Molino, acabat d'estrenar, podreu veure brillar una il•luminació nadalenca inspirada en el music hall, al Paral·lel, un dels carrers que enguany estrena llums.

Si passegeu per la Barceloneta descobrireu uns peixos de colors que us recordaran els de la famosa nadala. Però també la rambla del Raval o el passeig de Maragall s'il•luminaran per primer cop.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1