Vota
Resultat:
1 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 09/12/2010 a les 07:40h

L'Open del Foment d'Esports de Tona reuneix 140 tennistes

Les parelles Falgueres-Vicente i Rovira-Blanch guanyen el campionat de pàdel. Ernest Alberch s'imposa en el tennis.

Pepe Vicente i Adam Falgueres, en un moment de la final disputada aquest dimecres. Foto: Adrià Costa

El Foment d’Esports de Tona ha celebrat aquest pont de la Puríssima el I Open Tennis i Pàdel Fundició Dúctil Benito. Els partits s'han disputat entre el divendres i el dimecres, 4 i 8 de desembre.

El torneig ha comptat amb la participació de 140 tennistes. Hi havia premis fins a 920 euros. Les finals, tant del torneig de tennis com del de pàdel, s'ha disputat aquest dimecres al matí.

Pel que fa al pàdel, la parella Adam Falgueres i Pepe Vicente (professors titulars del club) s'han imposat Jordi Lorenzo i Miquel Pérez a la final masculina per un clar 6-3, 6-4. En la categoria femenina, les guanyadores han estat  Núria Rovira i M. Blanch, que han guanyat a la final Mònica Parés i Ariadna Vinyoles (6-2, 6-4). El campionat de consolació ha estat guanyat per les parelles Alonso-Carrascosa i Pou-Pradell, en categories masculina i femenina respectivament.

El campionat de tennis se l'ha endut Ernest Alberch, que s'ha imposat Sergio Sánchez a la final per 6-4, 6-2. La consolació ha estat per Miquel Salvans, que ha guanyat en la final Ismael Escobar.

Més informació de l'Open




Nova pista de pàdel

El club va inaugurar el juny del 2008 dues pistes de pàdel. En l’actualitat, la gran demanda ha provocat que aquestes dues pistes quedessin col•lapsades, especialment quan hi ha competicions en joc. Per això, la junta del Foment va decidir fa uns mesos construir una nova pista de pàdel.

La nova instal•lació s'ha inaugurat durant aquests dies, coincidint amb l’Open Fundició Dúctil Benito.

 

Anar al web del Foment d’Esports


Navega per les etiquetes

tennispàdelFoment d'Esports

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Els resultats del 28-N influiran a les municipals?
      Vots emesos: 122
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: