El fred i les importants nevades de la setmana passada van deixar Vallter en molt bones condicions per a obrir el màxim les instal•lacions pel Pont de la Puríssima. Durant els primers dies, tots els que varen pujar a l’estació de Vallter varen poder gaudir d’una bona jornada gràcies a la qualitat de la neu, els seus gruixos, les baixes temperatures i el sol.

El dilluns, degut a la pujada de temperatures, no es van poder obrir totes les instal•lacions però tot i això va ser un dels dies que es varen rebre més visitants.

Pel que fa tipologia, podem destacar que tot i la crisi, hem notat un gruix de visitants que han repetit durant els dies, i que per tant, han passat el pont allotjats a la nostra comarca. La majoria d’ells eren famílies que pujaven fins a Vallter per aprendre a esquiar i també a gaudir del parc lúdic. La majoria provenien de la província de Barcelona.

La previsió del temps indica que a partir de demà dijous, s’espera que les temperatures tornin a baixar, de manera que podrem obrir el màxim de pistes i remuntadors aquest cap de setmana.