Dijous, 9 de desembre de 2010 | 18:59
Vostè es troba a: Inici > Política >

Puigcercós posa el seu futur en mans del 'nouvingut' Tresserras

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Nou militant, serà el protagonista del 'rellançament' de cara a les municipals
Puigcercós posa el seu futur en mans del 'nouvingut' Tresserras
03/12/2010 17:52
9tresserras
La direcció d'ERC ha encarregat al conseller de Cultura i Mitjans en funcions i nou militant, Joan Manuel Tresserras, el "rellançament" del partit de cara a les eleccions municipals i que permeti als republicans recuperar-se de la patacada que van patir en les autonòmiques del passat diumenge.
En una entrevista amb Europa Press, el portaveu dels republicans, Ignasi Llorente, ha avançat que l'encàrrec a Tresserras forma part del 'full de ruta' que prepara la direcció del partit i que se sotmetrà a l'aprovació del Consell Nacional convocat pel 18 de desembre, quan es farà oficial la petició a l'encara conseller en funcions.

Els eixos del treball de Tresserras passen "per obrir el partit" a col·lectius que no són forçosament independentistes i aprofitar el 80 aniversari d'ERC, que es compleix entre el 17 i el 19 de març de 2011, per rellançar el partit.

La direcció del partit entén que Tresserras és la persona idònia perquè posseeix un bagatge al Govern i una formació acadèmica capaç de reformular el discurs del partit, i és que en entre els republicans preocupa que "el 2003 ERC era un formació que queia simpàtica, i ara ha perdut bona part d'aquest crèdit".

Ridao demana valentia a les veus dissidents

D'altra banda, el secretari general d'ERC i un altre dels noms que sona amb força per liderar la travessia del desert si Puigcercós és obligat a dimitir s'ha pronunciat sobre la crisi en el partit per demanar valentia a les veus dissidents.

I és que, ha assegurat, alguns dels que s'han mostrat crítics amb Puigcercós als mitjans, posteriorment han callat en la reunió de l'executiva, que és on realment les seves crítiques podrien tenir efectes pràctics.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1