Divendres, 10 de desembre de 2010 | 18:40
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Itàlia, destí probable per a vuitens

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El sorteig se celebra el 17 de desembre a Nyon
Itàlia, destí probable per a vuitens
Esports 08/12/2010 10:27
Guardiola no vol equips del nord per a la lligueta de la Champions League de l'any que ve. On segur que no els tindrà és a vuitens de final, on les possibilitats que el Barça hagi de visitar Itàlia són, si la Roma es classifica com a segona, la meitat.
9guardiola
Els dos grans ossos són l'Inter i el Milan. Encara que per a equip al que ningú vol, el Barça. Els de Benitez passen per una greu crisi de joc i resultats que pot acabar amb el tècnic espanyol, mentre que el Milan ha demostrat contra el Madrid que està a molta distància dels grans d'Europa.

A aquests dos equips es pot sumar la Roma si avui certifica la seva classificació enfront del Cluj. En té prou amb obtenir el mateix resultat que el Basilea en Munich. Italians apart, al Barça també li podrien tocar dos francesos, ja que l'Olimpique de Marsella i l'Olimpique de Lió també són segons.

L'altre grup que queda per decidir és el de l'Arsenal, que és precisament segon mancant la jornada d'aquesta nit. Els de Wenger ho tenen de cara davant d'un Partizan de Belgrad que està eliminat. A més, juguen a casa. El seu rival per la segona plaça, el Sporting de Braga, visita al Shakhtar, ja classificat.

El sorteig se celebrarà en Nyon el proper 17 de desembre.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1