Divendres, 10 de desembre de 2010 | 18:30
Vostè es troba a: Inici > Política >

Vidal-Quadras carrega durament contra Gallardón

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Diu que ha "ficat la pota fins a la sofraja" per afalagar el PSOE
Vidal-Quadras carrega durament contra Gallardón
Política 09/12/2010 22:44
EP.- El vicepresident del Parlament europeu i expresident del PP català, Alejo Vidal-Quadras, ha retret aquest dijous a l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, que es dediqui a "afalagar" l'adversari, "un joc que tard o d'hora" li pot donar "algun disgust".
9Allunyo Vidal-Quadras en roda de premsa
Vidal-Quadras ha assegurat que ha "ficat la pota fins a la sofraja" en diverses ocasions, desoint "la veu de prudència".

A més, ha citat "el seu intent d'impedir" que Esperanza Aguirre presidís el PP madrileny; el seu "oferiment a acompanyar" Mariano Rajoy en la llista de candidats a les eleccions generals de 2008; el trasllat de la seu de l'ajuntament a la capital de la plaça de la Vila a Cibeles; "l'obstinació a prestar crèdit al muntatge, posteriorment demostrat fals, d'espionatge al seu vicealcalde per part de la Comunitat de Madrid"; i la segona candidatura als Jocs Olímpics.

Al seu entendre, en cadascun d'aquests "tràngols", el regidor madrileny "va perdre l'oremus i es va ficar en jardins curulls de plantes espinoses".

Així ho ha assegurat l'eurodiputat del PP en la presentació del llibre 'El dofí del PP' (editat per Ciutadella), escrit pel periodista de Libertad Digital Pablo Montesinos, un acte al que han acudit el president del PP extremeny, José Antonio Monago, i el president de la Fundació per a la Defensa de la Nació Espanyola (DENAES), Santiago Abascal.

Davant la "llegenda", en opinió de Vidal-Quadras, sobre que Gallardón gaudeix d'una "considerable tirada al carrer" i és "una màquina d'atreure vots", ha recordat que el seu predecessor en el càrrec, José María Álvarez del Manzano també va guanyar tres vegades per majoria absoluta a Madrid. Per això, veu "legítim inferir" que el PP fa vint anys que surt victoriós de les municipals de Madrid amb "dos candidats de personalitats cridanerament diferents".

"Els seus interessos electorals per sobre"

Així mateix, ha advertit a Gallardón que "deixar de costat" al seu electorat "més autèntic" per considerar que no el fallarà i dedicar-se a "afalagar a l'altre costat amb polítiques i gestos que provoquin la irritació" dels seus, "és un joc que tard o d'hora" li pot donar "algun disgust".

"Ho dic aquí a títol d'advertiment de cara al que pugui succeir al juny de l'any proper", assegura Vidal-Quadras per afegir que davant el comportament de l'alcalde, "és d'esperar que un significatiu nombre de ciutadans sospiti que posa els seus interessos electorals per sobre de la coherència ideològica o la lleialtat".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1