dimecres 24 de novembre de 2010

Laporta sedueix els JASP, els Joves que Aposten per la Sobirania Plena


Font: www.naciodigital.cat Xavi Tedó | Actualitzat el 23/11/2010 a les 21:05h

Joan Laporta, envoltat de joves a la Universitat de Vic. Foto: Adrià CostaSolidaritat concentra els seus esforços en atraure el vot dels joves després que un sondeig intern clarifiqués que és el seu principal "target".

L'enquesta interna que va realitzar Solidaritat Catalana per la Independència (SI) el mes de setembre remarcava que els joves eren el segment de la població que més recolzava la candidatura de Laporta al Parlament. Davant d'aquest escenari, la coalició ha concentrat els seus esforços en mirar de fer arribar el seu projecte als joves tenint present que el seu únic altaveu són els mítings que organitzen i el boca-orella. Si durant la precampanya el cap de llista amb d'altres membres de les llistes electorals ja van visitar algunes universitats, durant la campanya aquesta presència s'ha intensificat amb un èxit de convocatòria que certifica l'encert a l'hora de dissenyar l'estratègia electoral. N'és una prova els més de tres-cents estudiants que s'han aplegat avui a la Universitat de Vic per escoltar les propostes de Solidaritat.
La tirada que té Laporta com a expresident del Barça especialment entre els joves és un valor afegit que l'equip de campanya no ha volgut desaprofitar . El jovent, més arrauxat tradicionalment que d'altres sectors de la població, també conserva un esperit crític que es retroalimenta amb un sentiment creixent de desafecció envers els partits tradicionals. En aquest sentit, Laporta, segons assenyalen membres de l'organització, representa "aire fresc, una renovació de la classe política, una persona pròxima que en el cos a cos guanya seguidors perquè és percebut com una persona pública que no encarna els vicis tradicionals dels polítics".

Avui s'ha pogut comprovar a Vic quan tres quarts d'hora després d'haver acabat l'acte Laporta encara es feia fotos i signava autògrafs mentre xerrava amistosament amb els estudiants. Els JASP en clau catalana i electoral, els Joves que Aposten per la Sobirania Plena , són el seu principal target i els que poden modificar la composició del Parlament el proper 28 de novembre.

0 comentaris:

Publica un comentari