Vota
Resultat:
1 vots
ACN | Actualitzat el 03/12/2010 a les 12:31h

Detingut un jove per un intent de robatori dins el tren

El comboi ha estat aturat mitja hora a Sant Martí de Centelles.

Els Mossos han detingut aquest divendres el matí un jove de 28 anys, Jordi P.C., com a suposat autor d'un intent de robatori en un comboi de la línia 3 de Rodalies a Sant Martí de Centelles. Segons han explicat fonts policials, el noi, que presentava un estat ebri, ha intimidat un grup de joves a qui demanava insistentment una ampolla de rom. Davant la indiferència d'aquest grup cap al detingut, ha tret una navalla, tot i que en cap moment l'ha utilitzat. Posteriorment, s'ha donat un cop al nas i l'ha hagut d'atendre una ambulància. Fins que no ha arribat, el tren, que feia el trajecte entre Vic i Hospitalet de Llobregat, ha estat aturat i ha acumulat un retard d’ aproximadament mitja hora.

Els fets han tingut lloc al voltant de les set del matí d'aquest divendres en el tren que sortia de Vic a les 5:43 hores i tenia prevista la seva arribada a l'Hospitalet de Llobregat a un quart de 8 del matí. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra s'ha presentat al comboi després de rebre l'avís que un passatger estava molestant els passatgers. Fins que no ha arribat l'ambulància a Sant Martí de Centelles, el tren no ha continuat la seva marxa, amb uns 30 minuts de retard.

Navega per les etiquetes

Mossos d'Esquadrarobatoritren

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Els resultats del 28-N influiran a les municipals?
      Vots emesos: 97
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: