Dissabte, 11 de desembre de 2010 | 19:10
Vostè es troba a: Inici > Economia >

El Corte Inglés obre un espai de National Geographic a Portal de l'Angel

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'oferta abasta tot tipus d'articles
El Corte Inglés obre un espai de National Geographic a Portal de l'Angel
10/12/2010 14:56
Espai de National Geographic en El Corte Inglés
El Corte Inglés ha inaugurat un total de sis botigues de National Geographic a sis dels seus centres comercials, entre ells el de Portal de l'Àngel (Barcelona).Es tracta d'espais que compten amb una superfície aproximada que varia entre els 70 i els 100 metres quadrats.
Aquests espais de National Geographic són els primers a Espanya després de la recent inauguració de la seva primera Flagship Store en la Gran Via madrilenya. Es tracta d'espais que compten amb una superfície aproximada que varia entre els 70 i els 100 metres quadrats.

L'oferta comercial dels espais de National Geographic en El Corte Inglés abasta un àmplia varietat d'articles que van des de tot tipus de roba adequada per a viatges (dessuadores, camises, caçadores, pantalons, jerseis), a calçat (botes, sandàlies) i complements com a cinturons, carteres o ulleres.
Espai de National Geographic en El Corte InglésTambé hi ha una selecció de motxilles, bosses de viatge, neceseres, etc., així com llibres i guies de viatges, mapes, globus terraqüis i un altre tipus d'articles necessaris per preparar una expedició o un viatge tant de plaure com d'aventura. Aquesta oferta es complementa amb articles de fotografia, òptica i objectes de decoració que evoquen els grans viatges a llocs remots, i jocs educatius de diferent índole.

A més d'aquests espais, El Corte Inglés també incorporarà 15 corners temporals amb una oferta comercial més limitada i que estaran operatius durant la campanya de Nadal. Aquests espais més reduïts de National Geographic estaran situats en els seus centres de Sabadell i Francesc Macià (Barcelona), Castellana, Callao, Serrano, El Tàlveg i Pozuelo (Madrid), la Corunya, Santiago deCompostela, Murcia, Pintor Sorolla (València), Plaza del Duc (Sevilla), Pamplona, Valladolid i Màlaga.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la política de servei al client que duu a terme el Grup El Corte Inglés i respon a l'objectiu d'adaptació contínua a les noves tendències i demandes de la societat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1