Diumenge, 12 de desembre de 2010 | 19:07
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Albert Bosch serà el primer pilot espanyol que participa al Dakar sense copilot

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'aventurer català correrà amb un ‘buggy’ monoplaça
Albert Bosch serà el primer pilot espanyol que participa al Dakar sense copilot
10/12/2010 21:44
albert Bosch
A falta d’un mes per començar la prova de motor més dura del món, l’esportista Albert Bosch s’ha proposat un nou repte: córrer el Dakar 2011 amb un buggy monoplaça, un híbrid entre cotxe i moto on no hi ha lloc per al copilot.
Així ho va anunciar el passat dimarts, durant la presentació del seu primer llibre Esperit d’aventura, en un acte organitzat pel laboratori de complements nutricionals, Vitae, al Museu de la Xocolata de Barcelona.

Serà la vuitena vegada que el pilot nascut a Sant Joan de les Abadesses participa en la carrera de motor, que aquest any es desenvoluparà de l’1 al 16 de gener, entre Xile i Argentina. En les edicions anteriors, Albert Bosch havia participat dues vegades amb moto i cinc amb cotxe.

Aquesta vegada, però, el pilot català s’ha plantejat viure el Dakar des d’una altra vessant: “Ho faré per divulgar i conscienciar sobre la necessitat de practicar un esport compromès amb els valors socials”. Segons va explicar Albert Bosch, “la competició és l’excusa, l’objectiu és gaudir de l’aventura”.

Durant l’acte, Albert Bosch va recordar la importància d’una alimentació saludable per poder aguantar durant setze dies, la intensitat de la prova: “Evito prendre productes químics, tot i que sí que és necessari tenir a ma complements nutricionals”.

Albert Bosch es defineix com “un multi aventurer i emprenedor” a qui li agrada plantejar-se grans reptes. L’últim projecte és la publicació del seu primer llibre Esperit d’aventura, on narra, en primera persona, els set reptes necessaris per progressar en la societat. Empresari des dels 26 anys, és el fundador d’Invergroup, plataforma que gestiona les seves participacions en diferents projectes empresarials. Entre els seus reptes hi ha haver escalat les set muntanyes més altes de cada continent.
Marc
11/12/2010
Albert ànims i endavant amb totes les aventures que et proposes!
josep dalmau
11/12/2010
Sort Albert!!!! segur que aconsegueixes el teu objectiu. Tota la força està en la ment, les demés parts del cos col.laboren però sense la força mental l'home no aconsegueix res.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1