Diumenge, 12 de desembre de 2010 | 19:15
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Lady Gaga regna al Sant Jordi

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ple absolut al Palau per al concert
Lady Gaga regna al Sant Jordi
08/12/2010 09:58
EP.- Lady Gaga ha regnat al Palau Sant Jordi de Barcelona davant milers de fans i ha connectat directa, reinvindicativa, el Gaga en estat pur. Els seus seguidors s'han bolcat amb la meteòrica artista i el seu 'Monster Ball Tour' ha sonat sense control en un espectacle de dues hores que algú podria pensar que no necessita de controladors perquè va sol.
Des del minut u, Lady Gaga ha jugat les seves millors bases -posada en escena, art i vestuari - per desenfrenar a un públic que amb 'Telephone' o 'Just Dance' només han escalfat motors per sucumbir amb 'Monster', 'Paparazzi' o el descarregat 'Bad Romance'.

Les entrades estaven esgotades des de feia mesos i Gaga no ha defraudat als seus '"petits monstres" de Barcelona i així l'hi ho ha fet saber, alt i clar, durant tot un 'xou' que ella mateixa ha descrit com la primera opera pop-electro de tots els temps.

La Gaga transgressora i la que diu no tenir la sensació de semblar-se a una cantant de pop perfecta ha calat amb el seu 'perfomance' i prova d'això ha estat el seu 'Alejandro', enfundada amb una provocativa cotilla negra i confirmada pel seu elenc d'esculturals ballarins, o amb el seu incansable 'Pokerface' .

Canvis d'escenari i colors i atrevit vestuari --amb les seves característiques sabates i plataformes impossibles-- s'han succeït cançó rere cançó, en un concert en el que no ha faltat el benvolgut piano de Gaga.

Primer ha fet aparició un teclat dins un capó d'un cotxe groc ambientat en un entorn novaiorquès --la seva terra natal-- per després tocar 'Speechless' amb un piano negre en flames.

Lady Gaga ha controlat escenari i ritme i ha reivindicat el seu misteriós ascens. "Benvinguts al Monster Ball Tour; la meva destinació és tocar per a vosaltres", ha proclamat Gaga, que ha cridat a la llibertat de cadascun i a deixar enrere pors i mites.

El públic s'ha lliurat i entre els seus milers de seguidors s'han multiplicat petites rèpliques fetes a imatge i semblança seva amb ulleres coloristes irrepetibles, perruques rosses i pentinats enllaunats i vestuari impossible. Malgrat que per a Gaga, amb el títol de Lady, no ho sigui.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1