Vota
Resultat:
2 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 07/12/2010 a les 09:32h

Osona Decideix presenta un llibre sobre les consultes populars del 13-D a la comarca

L’obra inclou 50 fotografies d’Adrià Costa, cap de fotografia del grup Nació Digital i del diari Osona.com.

Ambient electoral al Temple Romà, el passat 13-D. Foto: Adrià Costa

El proper dilluns 13 de desembre, Osona Decideix presenta el llibre del 13-D, amb imatges i totes les dades oficials del referèndum sobre la independència de Catalunya fet a la comarca d'Osona. La presentació, que comptarà amb el diputat electe Alfons López Tena, es farà just un any després de les consultes populars a la comarca, al Temple Romà de Vic, espai que va ser un dels col•legis electorals més emblemàtics de la ciutat. L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre. A l'acte parlarà Jeroni Vinyet, president d'Òmnium Cultural delegació d'Osona, i Alfons López Tena, director del referèndum organitzat per Osona Decideix.

El llibre es titula “Osona Decideix 13d. Referèndum sobre la independència de Catalunya”. Inclou una conversa entre Enric Vila i Alfons López Tena, 50 fotografies d'Adrià Costa i els resultats, la participació i les imatges dels 34 municipis.

Osona Decideix ha aprofitat els canals de comunicació habituals per a fer la difusió d’aquesta presentació i és possible que l’acte serveixi de trobada i celebració del primer aniversari  de totes les persones que van participar i col•laborar en l’èxit del referèndum.


Dades tècniques del llibre

Mida: 15x20 cm
Número de pàgines: 224
Observacions: inclou DVD

Número de capítols: 7

   1. Referèndum a Osona. Conversa entre Enric Vila i Alfons López Tena
   2. Imatges d’Adrià Costa (campanya, manifest personalitats, acte central final de campanya, votacions, centre de dades i premsa i comunicació resultats)
   3. Gràfics amb les dades de participació i resultats dels 34.
   4. Instantànies de la campanya i votacions dels 34 municipis
   5. Materials electorals i divulgatius utilitzats
   6. Resultats econòmics (despeses/ingressos)
   7. Recull de premsa impresa i digital

 
Crèdits del llibre

Primera edició: desembre 2010. © de l’edició: Òmnium Cultu­ral. Delegació d’Osona. © dels textos: els seus autors. © de les fotografies: Adrià Costa SdUD Documentació: Miquel Pla, David Colomer, Xevi Esclusa, Xevi Rovira, Roger Coll, Josep Coll, Dolors Aumatell i Pere Domènech. Redacció: Toni Casals. Maquetació: Txell Jordà. Disseny gràfic: Casals i Cots / DiacDisseny. Producció: Miquel Sala i Toni Valls. Impressió: Gràfiques Diac Vic. Distribucions i serveis editorials: Ronda Cam­prodon, 2. Vic. Tel. 938869349-902702032. editorial@diacvic.com. Dipòsit legal: B-45297-2010. ISBN: 978.84.938381.3.3

Totes les notícies publicades de les consultes populars a Osona


Navega per les etiquetes

13-Dconsultes popularsOsona Decideix

Referències a Internet

Osona

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Els resultats del 28-N influiran a les municipals?
      Vots emesos: 122
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: