Dilluns, 13 de desembre de 2010 | 19:18
Vostè es troba a: Inici > Política >

Ballesteros veu 'infantil i caricaturesc' reclamar un grup propi al Congrés

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Veu les opinions de Castells o Maragall 'una anècdota'
Ballesteros veu 'infantil i caricaturesc' reclamar un grup propi al Congrés
Política 10/12/2010 17:13
L'alcalde de Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, ha assegurat que és "infantil i caricaturesc" reclamar que el PSC compti amb un grup propi al Congrés a part del PSOE.
En una entrevista amb Europa Press, ha assegurat que aquesta demanda, que estan fent consellers en funcions com Antoni Castells (Economia) i Ernest Maragall (Educació), és més aviat "una anècdota, fruit d'una anàlisi molt poc consistent" dels resultats del 28-N.

Ballesteros ha entrat d'aquesta manera de ple en el debat que s'està produint en el si del PSC, i que el Consell d'Alcaldes va instar a posposar fins al cap de les municipals, màxim que també comparteix.

Quant a la possibilitat que la ministra de Defensa, Carme Chacón, pugui assumir la primera secretaria del PSC i substituir en el càrrec a José Montilla, ha considerat que no té intenció de tornar a Catalunya, ni tampoc la veu "en clau d'entrar en la disputa per la successió".

Ballesteros veuria "bé" que el substitut de Montilla s'hagués forjat als ajuntaments i procedís del municipalisme, encara que el més important no és el debat sobre el nom, sinó les qualitats que ha de tenir.

Bons auguris per a les municipals

L'alcalde ha considerat també que "s'han equivocat i s'enduran una sorpresa" els que extrapolen a les properes eleccions municipals la derrota el 28-N.

"Hi ha dades i enquestes que avalen que serem clarament el partit més votat, i la percepció evident dels ciutadans és que Tarragona ha millorat molt en aquests quatre anys", ha afirmat.

"Parlo per experiència, ja que em va passar amb les victòries de Maragall i Zapatero, que van crear moltes expectatives en clau municipal però Joan Miquel Nadal (CiU) seguia guanyant", ha recordat.
abril
10/12/2010
Totalment d'acord amb el Sº Ballesteros; demano com militan del PSC faixin fora del partir,Maragall,Castells,Tura,Geli y tots els que pretenen dividir per contes de sumar,ells son els que han de crear grup propi y amb el seu grup faixin el que creguin oportu
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1