Dilluns, 13 de desembre de 2010 | 19:13
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Cortylandia homenatja aquest any les festes de Nadal de diferents països

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Corte Inglés ho organitza sota el títol 'El món de les Joguines'
Cortylandia homenatja aquest any les festes de Nadal de diferents països
RSC 01/12/2010 21:35
EP.- Els muntatges de Cortylandia que El Corte Inglés situa en alguns dels seus centres comercials, com el de la zona de Preciados a Madrid, homenatgen aquest any les festes de Nadal de diferents països, sota el títol 'El Mon de les Joguines'.
Cortylandia
Així, una sèrie d'animats edificis de tot el món i molts personatges de les diferents races entonen les seves cançons per a delit dels més petits, que durant un quart d'hora gaudeixen d'un espectacle de color que a més, aquest any, els ensenyarà coses sobre altres celebracions.

A més, la iniciativa s'acompanya amb l'engegada de seccions dins dels centres comercials on poder comprar regals vinculats amb les festes dels diferents països reflectits en Cortylandia, segons han confirmat a Europa Press fonts de l'empresa.

No obstant això, la programació d'El Corte Inglés per a aquestes dates no es queda aquí, ja que ha organitzat una sèrie d'activitats pels més petits que tindran com a epicentre la 'Plaça del Nadal', situada a l'avinguda de Felipe II, on s'han instal·lat diferents atraccions.

Cuentacuentos, pallassos, titelles, teatre, espectacles de màgia, tallers, nadales, etcètera completaran la programació, que també inclou l'exposició "de barbies més gran de les quals s'han fet fins ara", amb més de 300 nines en el centre del passeig de la Castellana.

Exposició de la barbie

'Barbie, 50 anys de moda' mostra una col·lecció de nines d'edició limitada i vestides per alguns dels millors dissenyadors internacionals, com Armen, Dona Karan, Calvin Klein, Versace, Gyvenchy o Ralph Lauren.

Propietat del col·leccionista granadí Manuel Segura, la mostra fa un repàs a la història de la nina creada en 1959 i repassa temàtiques interessants com la història del vestit, exhibint els diferents estils de cada època (Renaixentista, Isabelino o Rococó); o del cinema, amb la representació d'actors i actrius més conegudes de la petita i la gran pantalla.

És sota aquest escenari que Barbie al costat del seu acompanyant Ken apareixen amb el vestuari de pel·lícules tan conegudes com a 'Somriures i llàgrimes', 'Star Trek', 'King Kong' o 'El Mag d'Oz', o sèries de televisió tan populars com 'La família Adams', 'Expedient X' o 'Embruixada'.

Així mateix, l'exposició compta amb la representació d'actors i personatges coneguts dins del món d'espectacle i el cinema com: James Dean, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Fran Sinatra, Vivian Leigh, Elizabeth Taylor o Cher.

L'exposició està dirigida a tots els públics i, per completar aquesta cita, els caps de setmana s'han organitzat tallers, activitats i concursos pels més petits.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1