Dilluns, 13 de desembre de 2010 | 19:00
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Eufemiano Fuentes: 'Si parlo, adéu Mundial i adéu Eurocopa'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Amenaça real o fanal?
Eufemiano Fuentes: 'Si parlo, adéu Mundial i adéu Eurocopa'
Esports 13/12/2010 11:15
Ja va deixar sentències similars quan es va destapar l'Operació Puerto. Llavors va suggerir que les seves substàncies dopants també les havien consumit futbolistes. Ara, qui sap si en un fanal de campionat, diu que si parla "adéu al Mundial i a l'Eurocopa".
Qui parla és Eufemiano Fuentes, el personatge més tristament mediàtic de la medicina esportiva espanyola. Durant les hores que ha passat aquest cap de setmana en un calabós, va aprofitar per explicar-li les seves aventures a un delinqüent comú. Li va donar a entendre que "si expliqués tot el que sé, adéu al Mundial i a l'Eurocopa". Aquest va airejar les confidències i polèmica creada.

Sosté que des de fa anys hi ha determinats jutges que li la tenen jurada perquè sap "massa" i que si estira de la manta podrien haver-hi molts damnificats. Amenaça real o fanal? Potser en breu hi hagi notícies seves.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1