Dilluns, 13 de desembre de 2010 | 19:02
Vostè es troba a: Inici > Política >

Hereu es reivindica i no descarta una sociovergència

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Diu davant de Mascarell que lluita per tenir 'tot el suport' de la direcció
Hereu es reivindica i no descarta una sociovergència
Política 13/12/2010 13:08
L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, no ha descartat una sociovergència a Barcelona si guanya les eleccions però no pot formar un govern amb altres forces progressistes. Assegura davant de Mascarell que treballa per tenir el suport de tota la direcció del PSC.
9hereu
En una conferència de Primera Plana, a la qual han assistit entre altres Antoni Castells, Marina Geli, Ferran Mascarell –que s'ha postulat per competir amb ell en unes primàries- i diferents membres del seu govern i alcaldes socialistes com Ángel Ros (Lleida), Josep Fèlix Ballesteros (Tarragona), Núria Marín (L'Hospitalet) i Antonio Balmón (Cornellà), Hereu s'ha reivindicat com a candidat sense complexos, assumint que no seran unes eleccions fàcils pel PSC.

El municipalisme és, segons ell, una de les principals palanques per a la recuperació del PSC, en el centre del que ha situat a la capital catalana. A més, ha defensat que també ha de ser "un gran actiu" l'acció dels últims set anys del Govern liderat pels socialistes, període que ha exemplificat amb la inauguració de centres sanitaris.

Ha emmarcat en aquesta recuperació de "múscul" del PSC la seva aspiració a un lideratge fort del partit en un govern amb altres forces de progrés. "Si no es pogués donar, no descarto altres escenaris" com la sociovergència, ha reconegut, i ha destacat que necessiten treballar per un cabal superior de confiança, en un context marcat per les enquestes adverses.

Ha dit que fa camí per reivindicar-se com a candidat, i si fa falta acceptaria unes primàries "amb tota la il·lusió". En preguntar-li si inclourà en la llista a algun exconseller, coincidint amb l'especulació sobre un tàndem amb Mascarell, ha assegurat que al PSC no han parlat de la llista: "Ni ho descarto ni ho contemplo".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1