Dilluns, 13 de desembre de 2010 | 19:15
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

James Cameron portarà el Cirque du Soleil al cinema

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
"Art més enllà de la imaginació"
James Cameron portarà el Cirque du Soleil al cinema
Cultura 10/12/2010 22:48
Europa Press.- Un va revolucionar el cinema amb Avatar. Els altres van donar al circ un nou significat i dimensió. Ara els talents de James Cameron i el Cirque du Soleil s'uniran per il·luminar una pel·lícula que anirà "més enllà de la imaginació".
Cirque du Soleil
El director de Titanic i el Cirque du Soleil, sumaran esforços en un projecte en el qual també estan enrolats el director de Shrek, Andrew Adamson, i la productora Reel FX Entertainment. Una aliança amb la qual pretenen crear pel·lícules en 3D que prometen representar "una forma d'art més enllà de la imaginació".

Els detalls sobre el projecte són encara molt escassos, però les pel·lícules inclouran a artistes del Cirque du Soleil que han sorprès a les audiències amb els seus espectacles en viu que combinen increïbles acrobàcies amb variats i carismàtics personatges i un vestuari grandiós.

Els seus espectacles, com Love amb música dels Beatles i Mystere a Las Vegas, a més dels realitzats en gires pel món, van ser vists per més de 100 milions de persones des de 1984.

"Les imatges que hem estat gravant són sensacionals i sé que Andrew Adamson les entrellaçarà en una narrativa transportadora i onírica que captivarà a audiències de totes les edats al voltant del món", va dir Cameron en un comunicat.

El primer projecte cinematogràfic, que encara no té nom, ja està en producció, van dir els creadors, però no van anunciar dates d'estrena.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1