Dilluns, 13 de desembre de 2010 | 19:16
Vostè es troba a: Inici > Política >

Nadal: 'O els corrents es fusionen o el PSC seguirà nedant entre dues aigües'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Missatge conciliador, mentre Tura es postula
Nadal: 'O els corrents es fusionen o el PSC seguirà nedant entre dues aigües'
13/12/2010 10:32
nadal consell govern gran
El nou portaveu del Grup Parlamentari Socialista en el Parlament i conseller d'Obres Públiques en funcions, Joaquim Nadal, ha assegurat que el PSC estarà condemnat a nedar "entre dues aigües" si els diferents corrents no es fusionen al proper Congrés.
En una entrevista a TV3, Nadal ha afirmat que el futur del partit dependrà que al Congrés Extraordinari que se celebrarà després de les municipals "els diferents corrents ens fusionem i siguem capaços de fer una proposta unitària i una sortida al Congrés en positiu o, per dir-ho d'alguna manera, el PSC estarà condemnat a seguir nedant entre dues aigües".

Paral·lelament, la consellera Montserrat Tura no ha descartat ser la persona que lideri el partit després del Congrés, encara que també ha deixat clar que "primer s'ha de celebrar el debat de les idees, i després el de les persones". Tant Tura com Nadal han assegurat que el del grup propi a Madrid no és el debat més important, encara que aquesta s'ha mostrat partidari de formar-lo.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1