Dimarts, 14 de desembre de 2010 | 18:19
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

El Gafe

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
isidoro
El Gafe
Els miols d'Isidoro
14/12/2010 11:19
El pati polític a Catalunya està fet un corral de comèdies. M'expliquen que el "gafe" Antonio Gutiérrez -res a veure amb l'exlíder de Comissions Obreres-, l'examic d'Iceta, ha estat el gran mullidor de la imatge de Montilla durant la passada campanya catalana, el que explicaria el desastre socialista del passat 28 de Novembre. L'angelet, a qui ja vam qualificar de "xulo institucional" en un altre article publicat el passat 24 de Febrer per la meravellosa creativitat expressada en "immortal pamflet" que portava la seva firma, i que va veure la llum a El Pais en aquelles dates, causant l'estupor i la indignació entre els col·legues, als que Don Antonio no va tenir el menor escrúpol en titllar-los d'"ultres" perquè les seves d'aquells no coincidien amb les seves. Llavors li vam posar mà i ara lamentem que hagi estat capaç de destrossar juntament amb altres experts i organitzadors de "selectives amb el líder" la bona imatge que tenia el ja President de la Generalitat en funcions. Suposo, que a l'hora de fer balanç, a algú se li ocorrerà incloure a aquest "lumbreras" en la llista de gafes als que no cal contractar mai, primer perquè els seus consells acaben en sinistre total i després perquè les seves opinions professionals resulten molt cares per al contribuent o la formació politica que el contracta. En fi, que amb tant grup parlamentari propi sí o no, no hem volgut que se'ns escapi de la memòria aquest comediant de la política que va per la vida d'"assessor" i que després resulta ser un "terminator" professional.

Siguin feliços i si llegeixen aquest article aquesta nit dormin amb un all sota el coixí, perquè com diu el meu baranda el gallec: ¡Habelos hailos!


Miauuuuuuu….!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1