Temporalment, el Palau del Parlament està tancat els caps de setmana i festius.

SUBSCRIPCIÓ I SINDICACIÓ

Demos @ Work

L'objectiu de Demos@Work és facilitar la discussió a nivell europeu entre els representants electes i la societat civil.

El Parlament 2.0

Al canal YouTube trobareu part dels continguts de Canal Parlament (reportatges sobre l'activitat de la cambra, el funcionament del Parlament, els retrats dels diputats...) El Canal Parlament és una plataforma audiovisual que té per objectiu divulgar l'activitat del Parlament amb continguts informatius accessibles a tots els públics.

El Parlament disposa d'una pàgina en aquesta plataforma per difondre l'activitat parlamentària per mitjà de les xarxes socials.

Podeu accedir a l'activitat del Parlament per mitjà del nou canal del portal al Twitter. Aquest canal permet rebre les actualitzacions al mateix web, al mòbil, al Messenger o directament al Twitter.

El Parlament disposa de diverses funcionalitats i ginys per publicar l'actualitat parlamentària per mitjà de la plataforma Netvibes. Les trobareu aquí.

El Parlament posa a disposició dels ciutadans diverses eines per facilitar la difusió, la compartició i l'accés a la informació de l'activitat parlamentària:

  • Ginys per a 'mashups' ('widgets'/'gadgets')

    Un 'mashup' és una aplicació web, que normalment poden configurar els usuaris, capaç de reunir i mostrar de manera centralitzada, en una pàgina web o més d'una, continguts de fonts de procedència diversa (ginys) per mitjà d'internet.

  • Subscripció i sindicació (correu-e, RSS i podcast)

    El Parlament us ofereix un servei d'enviament automàtic de titulars de notícies i altres continguts d'actualització freqüent. Rebreu la informació per correu electrònic, RSS o podcast.

  • Google Translate

    Aquesta eina de traducció automàtica us permetrà navegar en diferents idiomes dins el portal i els documents que conté.

  • Compartició

    Eines per compartir i difondre de manera amigable els continguts del web del Parlament que considereu més rellevants.

Amb l'objectiu de potenciar la participació dels ciutadans en l'activitat parlamentària, el Parlament ha obert espais al portal del Parlament i a diverses plataformes:

  • e-peticions

    El dret de petició individual o col·lectiva és un dret fonamental reconegut per la constitució i l'estatut. A través d'aquest espai podreu fer arribar al Parlament les vostres peticions de manera privada o pública, i permetre que altres persones puguin adherir-s'hi, generant un entorn de participació vinculat a aquestes sol·licituds.

  • Participació en els debats

    Espai per a participar en la Sessió commemorativa del 30è aniversari del restabliment de la cambra.

  • El meu Parlament

    Hi trobareu un espai on gestionar les vostres subscripcions als continguts del web del Parlament.

  • Consultes dels ciutadans

    És un espai per atendre les consultes dels ciutadans relacionades amb les diferents funcions del Parlament. Les qüestions plantejades trobaran resposta en un missatge de correu electrònic que el ciutadà rebrà tan bon punt se n'hagi gestionat la petició d'informació.

  • Blocs dels diputats i les diputades

    Hi trobareu els blocs dels membres del Parlament. El contingut dels blocs accessibles des d'aquest espai és de caràcter personal i, per tant, és responsabilitat dels seus autors; el Parlament no estableix cap control ni de l'activitat ni de la informació que s'hi publica.

  • TweetParlament

    El Twitter és un servei de microblocs que permet que els usuaris enviïn missatges curts de text amb la finalitat principal de fer immediata la comunicació. En aquesta pàgina trobareu les actualitzacions del Twitter dels diputats que n'han autoritzat la difusió. El contingut de les entrades accessibles des d'aquest espai és de caràcter personal i, per tant, és responsabilitat dels seus autors; el Parlament no estableix cap control ni de l'activitat ni de la informació que s'hi publica.

  • Activitats dels Serveis Educatius

    Activitats dirigides a alumnes de secundària i universitaris a partir de projectes educatius, com les simulacions parlamentàries i els tallers, i de producció de material didàctic.

Logo de Google Translate

Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Cerca al web

El portal del Parlament està optimitzat per a les darreres versions de navegadors i per a una resolució mínima de pantalla de 1024 x 768.