Dimecres, 15 de desembre de 2010 | 18:53
Vostè es troba a: Inici > Política >

Benach calenta l'ambient demanant caps i Ridao li respon durament

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Conseqüències dels mals resultats a ERC
Benach calenta l'ambient demanant caps i Ridao li respon durament
13/12/2010 10:52
9benach
Dura resposta de Ridao a Ernest Benach, que hores abans havia demanat la dimissió tant d'ell com del president d'ERC, Joan Puigcercós. Per Ridao, l'actual direcció és "jove" i, en qualsevol cas, seran els militants qui decidiran sobre el lideratge.
Ridao ha respost a Benach, que al matí havia demanat en una entrevista a RAC 1, tal com ha fet Carod-Rovira durant els últims dies, la dimissió de la junta directiva després dels mals resultats obtinguts en les eleccions del 28-N.

Benach ha dit fer aquesta proposta "amb ànim totalment constructiu i no per afegir més llenya al foc, però el trauma de les eleccions ha estat molt fort". Fins llavors, demana fer pinya de cara a les municipals, que considera prioritàries.

Ridao respon

Ridao, per la seva banda, ha deixat clar que l'actual direcció és "jove" tant per l'edat dels que la formen com pel fet que van assumir el lideratge fa només dos anys.

El dirigent ha conclòs que no és una "urgència" tractar la renovació de la cúpula perquè la prioritat són les eleccions municipals de maig de 2011, i després ja arribarà el Congrés, on es parlarà "absolutament de tot" i seran els militants els que decidiran.

A més, ha apuntat, a mode d'autocrítica interna, que "un dels problemes d'ERC és que sovint parlem massa de nosaltres mateixos".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1