Dimecres, 15 de desembre de 2010 | 18:49
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Blair: 'El repte és traslladar el principi d'actuacions al món tal i com és, i no com voldríem que fos'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'esquerra debat la sortida a la crisi en una trobada a Nova York
Blair: 'El repte és traslladar el principi d'actuacions al món tal i com és, i no com voldríem que fos'
14/12/2010 13:10
felipe gonzalez y toni blair
Diferents líders de l’esquerra mundial es reuneixen aquests dies a Nova York per estudiar les possibles alternatives progressistes per sortir de la crisi. Felipe González i Carme Chacón són els representants espanyols en una trobada on hi ha Tony Blair o Bill Clinton.
En la inauguració de la trobada, ha estat Blair qui ha posat el dit a la nafra amb més contundència: “El repte no és si creiem en la igualtat, perquè creiem en la igualtat. El repte és com traslladar el principi a actuacions que afrontin el món tal com és i no com ens agradaria que fos", ha reflexionat.

Segons Blair, els ciutadans volen un govern que tingui respostes, i creu que “si tenen la percepció que som els que defensem serveis públics sense reformes, els perdrem. Així de senzill", ha sentenciat.

L’expresident espanyol, Felipe González, creu que tots els progressistes, sense fissures, han de fer el mateix diagnòstic de la crisi financera i de les respostes. Creu que a partir d’aquí caldria formular un nou model que permeti evitar noves bombolles, que creu que són una dinàmica a la que s’enfronta l’economia mundial.

Tots han instat a trobar fòrmules per lluitar contra el que consideren "les polítiques de la por", que representa la dreta neoliberal.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1