Dimecres, 15 de desembre de 2010 | 18:54
Vostè es troba a: Inici > Política >

Corbacho no presidirà el PSC

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Creu que el debat del grup propi a Madrid 'no ens ha fet perdre les eleccions'
Corbacho no presidirà el PSC
14/12/2010 12:10
9corbacho-rac1
Corbacho també fa un pas enrere. El que va ser número tres de la llista per Barcelona en les passades eleccions ha assegurat, en una entrevista a RAC 1, que no serà alternativa a Montilla en el Congrés Extraordinari de la propera tardor.
L’exministre ha assegurat que no optarà a la direcció del partit, i ha evitat pronunciar-se sobre qui creu que hauria d'agafar les regnes del partit després del congrés de la tardor, malgrat que l’han instat a escollir entre Chacón i Tura.

"Celestino Corbacho no es presentarà, però estarà en el debat intern i extern", ha subratllat l'exministre de Treball, que ha assenyalat que no veu prioritària la creació d'un grup propi del PSC al Congrés.

Té clar que “no hem perdut les eleccions per no tenir grup propi a Madrid”, tot i que s’ha mostrat obert a debatir-ho al congrés.
berenguer
14/12/2010
Llastima que no es presenti, i sortis elegit, pos te una imatge sobradament Catalanista però no Secesionista com la majoria del PSC.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1