Dimecres, 15 de desembre de 2010 | 18:38
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

L'alcalde d'Olot demana 'saber el perquè'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'Ajuntament decreta tres dies de dol
L'alcalde d'Olot demana 'saber el perquè'
Municipis 15/12/2010 17:36
L'Ajuntament d'Olot (Girona) ha decretat tres dies de dol oficial per l'assassinat a trets de quatre veïns del municipi a mans d'un home que ja ha estat detingut. Han estat suspesos tots els actes oficials.
Així, els dies 15, 16 i 17 de desembre les banderes han quedat suspesos tots els actes oficials.

A més, l'Ajuntament ha convocat dos minuts de silenci per demà a les 12 del migdia, perquè els veïns expressin el seu sentiment de rebuig i de record a les víctimes al carrer o enfront de l'Ajuntament.

En un ple convocat de manera extraordinària i urgent per abordar el tema, en el qual s'ha fet un minut de silenci, el consistori ha aprovat per unanimitat una moció en la qual recullen el "sentiment de commoció, profunda indignació i tristesa de tota la població" després d'aquest succés.

L'Ajuntament ha expressat el seu rebuig més "radical" als fets, que no poden tenir cap tipus de justificació, i mostra el seu suport "incondicional" i el més sentit condol a les famílies.

Fet 'brutal i inesperat'

Després del ple, l'alcalde, Lluís Sacrest, ha considerat el succés un fet "brutal, inesperat i inevitable" que ha sacsejat al municipi, ja que les víctimes eren "molt conegudes". "Ara ens queda un gran interrogant, saber el perquè. Espero que s'aclareixi durant la investigació, encara que ara ens importa més el què que el perquè", ha afegit.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1