Dimecres, 15 de desembre de 2010 | 18:43
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Moody's torna a amenaçar l'estabilitat econòmica

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Amenaça amb rebaixar el rating del deute espanyol
Moody's torna a amenaçar l'estabilitat econòmica
Economia 15/12/2010 09:23
Nova amenaça per a l'economia espanyola. Després que els mercats hagin donat una breu treva, és l'agència de qualificació Moody's la que amenaça amb rebaixar un graó el rating espanyol pel seu creixent deute i la seva elevada necessitat de finançament.
9moodys-borses
Actualment el deute espanyol està en Aa1, però Moody's considera que la creixent necessitat de finançament, sobretot de cara a 2011, fan especialment "vulnerable" a l'Estat espanyol i el seu deute.

"Moody's creu que els riscos a la baixa justifiquen situar a Espanya sota revisió negativa", ha assegurat la vicepresidenta i principal analista per a Espanya de l'agència, Kathrin Muehlbronner.

No obstant això, Moody's ha destacat que segueix considerant que Espanya té el crèdit més fort que el d'altres països de l'eurozona. "La revisió de Moody's probablement resulti en un rating per a Espanya en la banda d'Aa".

Al mateix temps, l'entitat ha posat sota vigilància negativa, per a la seva possible degradació en un grau, el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), l'actual qualificació de la qual també és d'Aa1, atès que el seu deute està "total i incondicionalment" garantit pel Govern espanyol.
wgm
15/12/2010
Mooddy´s, els que varen ser incapaços de detectar el frau de Madoff, la devallada USA, la bombolla especulativa i quatre fotesses mes. ¿Es mereixen crédit?
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1