Dimecres, 15 de desembre de 2010 | 18:34
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Novartis premia els projectes de Caritas i la Fundación Deporte y Desafío

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per millorar la situació dels més febles
Novartis premia els projectes de Caritas i la Fundación Deporte y Desafío
RSC 03/12/2010 11:57
EP.- Novartis ha premiat els projectes 'Running per a tots', de la Fundación Deporte y Desafío, i 'Pack d'aliments bàsics', de Cáritas. Aquestes iniciatives han estat guardonats com a conseqüència d'un estudi realitzat a metges d'Atenció Primària per avaluar la salut cardiovascular, l'entorn sociosanitari i les conductes preventives dels Centres de Salut.
Almoina
'Running per a tots' té com a objectiu entrenar a un grup de persones amb discapacitat, que després de quatre mesos d'entrenament setmanal amb monitors especialitzats, podran participar en una o diverses proves populars, tant a nivell particular com d'equip.

Per la seva banda, amb la iniciativa 'Pack d'aliments bàsics', Cáritas distribuirà entre diverses comunitats autònomes un 'pack' d'aliments bàsics a famílies amb escassos recursos perquè puguin completar la seva cistella de la compra. Les ajudes podran beneficiar aproximadament a més de 750 famílies de 4 persones durant un mes.

A més, una vegada analitzats els resultats d'aquest estudi, Novartis col·laborarà estretament amb les Societats Científiques SEMFYC (Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària), SEMERGEN (Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària), SEDAP (Societat Espanyola de Directius d'Atenció Primària) i SEMG (Societat Espanyola de Metges Generals i de Família). El seu objectiu és debatre sobre els resultats de l'estudi CHABS i elaborar propostes perquè la salut cardiovascular del metge d'Atenció Primària sigui un referent per a la població.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1