Notícia

Fotosdinarsaura_009
Fletxa_component
26/11/2010
ICV-EUiA es veu com a tercera força més votada a Catalunya

Laia Ortiz, diputada del Parlament, destaca a Terrassa que s'ha fet una campanya informativa sobre la feina dels ecosocialistes en la legislatura. La formació demana la confiança dels qui pensin votar en blanc o abstenir-se

 

Aquest divendres Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa ha fet a Terrassa una valoració positiva de la campanya electoral i ha fet una crida a la ciutadania descontenta i d‘esquerres perquè els triïn abans que al vot en blanc o a l'abstenció.

Laia Ortiz, diputada del Parlament, ha destacat no han fet "espectacles", durant la campanya, sinó actes informatius, i que han afrontat l'objectiu de valorar el seu pas pel govern durant aquesta legislatura que ara acaba: "Teníem dos objectius fonamentals. Per una banda rendir comptes de quin havia estat el nostre paper al Parlament i al Govern, perquè creiem que havia estat un legislatura amb molt de soroll i que no havia calat entre la ciutadania molta de l'obra de Govern, i que calia explicar-la, però a més a més haviem d'escoltar què ens deia la ciutadania, quines mancances hi havia trobat, i amb què discrepava. Per tant nosaltres hem aprofitat no només els quinze dies, sinó els dos últims mesos per fer aquest paper."

Xavier Boix, President d'Iniciativa al Vallès Occidental, s'ha mostrat convençut que Iniciativa pujarà de la cinquena a la tercera força més votada a Catalunya, i que seran l'"equip revelació" d'aquestes eleccions.

Elena Dinarés, candidata terrassenca ha lloat la campanya que ha fet ICV-EUiA perquè no ha estat "insultant" ni tampoc "ha alimentat l'enfrontament amb els altres pobles ni molt menys entre ciutadans".  Sobre la campanya de CiU, ha considerat que ha servit per demostrar ben clarament el que representa: "El partit de les retallades perquè vol que els joves treballin sense cobrar, perquè va recolzar la reforma laboral de Zapatero, perquè volen privatitzar serveis públics i reduir l'estat del benestar".

Dinarés ha lamentat que "només ICV-EUiA hagi parlat en campanya d'ecologisme, de pobresa, de com donar resposta a la gent que es desnonada, de recuperar la memòria històrica, d'introduir mesures per reduir la contaminació de l'aire, de protegir el territori o de lluitar contra el canvi climàtic".

DL 06/12/2010 | 17:35