Notícia

Fotosmitincomarcal_015
Fletxa_component
23/11/2010
Joan Herrera participa al mitin central d’ICV-EUiA al Vallès Occidental

La candidata terrassenca Elena Dinarés, el portaveu municipal, Manel Pérez, i d’altres militants de l’agrupació local participen a l’acte comarcal.

 

Joan Herrera ha lamentat que s'hagin perdut dos dies de campanya amb un "debat estèril sobre el cara a cara en lloc d'enfrontar models"

El cap de llista d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha lamentat "el debat estèril sobre el cara a cara" d'aquest dies perquè el que provoca és "allunyar la gent de la política". Herrera ha mostrat la seva preocupació pel fet que "durant dos dies sencers haguem estat parlant sobre si es feia o no el cara a cara i no de la política de veritat". Això, segons el candidat ecosocialista, el que fa és "despistar a la gent" i promoure l'allunyament de la política en lloc "d'enfrontar models" i explicar els projectes i les polítiques que planteja cada partit.

Herrera ha fet una crida des de la sala d'actes de la Unió Comarcal de CCOO a  Sabadell perquè la gent no es quedi a casa "s'ho pensin" i vagin a votar perquè amb l'abstenció "el que fan és manifestar silenci, silenci davant les polítiques de retallades de Mas i davant la dreta salvatge. No defensaran els seus drets, no aturaran les retallades socials, no es podrà combatre la corrupció ni podran fer arribar la seva veu". Herrera ha defensat que l'abstenció i el vot en blanc "no farà que es creï ocupació, no faràque la sanitat sigui millor, no garantirà els drets socials", ha lamentat Herrera per la qual cosa ha demanat el vot per ICV-EUiA". "El vostre vot pot ser útil, l'abstenció no. Per això demanem que aixequeu la veu anant a votar l'esquerra, l'ecologisme, aquells que volem un món millor", ha assegurat.

Des d'un mítin a Sabadell acompanyat pels candidats Xavier Boix, Carme Garcia i Marisol Martínez, Herrera ha dit que no pot prometre miracles i que amb ICV-EUiA tot es resoldrà però ha demanat a la gent indecisa d'esquerres, decebuts amb Zapatero que "aixequin la seva veu" i vagin a votar perquè sí que hi ha una alternativa a "la dreta, la patronal, el sistema financer, les elèctriques, les farmacèutiques i les grans constructores que ens volen fer callar". "Nosaltres som i serem la veu de tota aquella gent que vol que la crisi no la paguin els de sempre. No som perfectes però som la veu de l'esquerra i som gent honesta", ha reiterat.

Per això, Herrera s'ha volgut dirigir a tota aquella gent que està construint el seu projecte de vida i que tenia una feina i s'ha quedat a l'atur, que té criatures petites, que no pot pagar l'hipoteca i a les persones que veuen amb preocupació el futur i per això desconfia de la política per assegurar-los que ICV-EUiA treballarà per sortir de la crisi d'una manera justa i solidària.

DL 06/12/2010 | 17:33