Dijous, 16 de desembre de 2010 | 18:11
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Cop de timó a la Ser

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El colombià Alejandro Nieto, director general
Cop de timó a la Ser
Comunicació 16/12/2010 14:05
Segueixen els canvis a la Ser, una cadena que cada dia s'assembla menys al que va ser. Amb el seu lideratge esportiu discutit a l'EGM per primera vegada, donen un cop de timó i situen a un colombià, Alejandro Nieto, com a director general.
alejandro-nét
En comunicat, la cadena apunta que "s'inicia una etapa en la qual PRISA Radio vol posar un especial accent en la revitalització dels formats radiofònics, la innovació tecnològica i la producció i presència dels seus continguts en el conjunt de les plataformes digitals".

No obstant això, més enllà del discurs oficial hi ha moltes interpretacions. Ja s'han produït canvis en la delegació catalana de la Ser, i ara els nous propietaris d'El País volen rebaixar un 50% massa salarial de la plantilla. Tots aquests canvis són producte de la delicada situació econòmica del grup, que ha hagut de recórrer a una sindicació de bancs per salvar els seus principals actius.

Aquesta podria no ser l'única sortida després de l'EGM, ja que Daniel Anido, archienemc de Paco González i Rodolfo Irago, cap d'Informatius, també estarien en la corda fluixa.

El currículum del nou director

Alejandro Nieto, nascut a Bogotà (Colòmbia) en 1968, és periodista i enginyer industrial i va cursar, a més, estudis d'Alta Gerència per la Universitat dels Andes de Bogotà. Des dels seus inicis professionals en 1993, any en què va crear i dirigir ‘LA MEGA', un format musical de pop & rock de Colòmbia, la seva trajectòria ha estat sempre vinculada a la ràdio.

En Ràdio Caracol ha dirigit programes musicals i informatius. Va ser presentador de El Noticiero del migdia i ha col·laborat en l'Hoy por Hoy colombià de Darío Arizmendi fins que en 2003 va ser nomenat Gerent Adjunt de Programació de Ràdio Caracol.

Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1