Dijous, 16 de desembre de 2010 | 18:17
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Cosa de dos: Herrero i Banegas s'uneixen contra Rosell

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dures crítiques al candidat català
Cosa de dos: Herrero i Banegas s'uneixen contra Rosell
Economia 16/12/2010 13:05
La successió de Gerardo Díaz Ferrán al capdavant de la CEOE serà finalment cosa de dos, el president de la patronal andalusa (CEA), Santiago Herrero, i el de Foment del Treball, Joan Rosell.
9banegas-ceoe
Així ho ha desvetllat el president d'Ametic, Jesús Banegas, durant la seva intervenció en el desdejuni 'Nueva Economía Fórum'.

Banegas ha assenyalat que ha decidit posar tots els seus suports al servei "d'una candidatura que sigui capaç de rellançar la CEOE i contribuir decisivament a que Espanya superi la crisi", al que ha afegit: "Crec que ha d'encapçalar-la el meu amic Santiago Herrero".

Després de tancar-se el termini per a la presentació de candidatures el passat dia 14, els suports aconseguits per Herrero sumaven 44, enfront dels 33 assolits per Banegas -Rosell en té 241-, amb el que aquesta opció ja s'albirava.

Banegas ha assegurat que aquesta candidatura conjunta "no és un arranjament ni un repartiment de poder", sinó que respon a la "idea compartida" que és necessari "obtenir una clara majoria de vots" per escometre els canvis que demanda la patronal.

No hi haurà aliança amb Rosell

Preguntat per si encara és possible una aliança amb Rosell, a la que el president de Foment del Treball va convidar, sempre sota la seva presidència, Banegas l'ha descartat: "Santiago i jo anirem junts el dia 21 a les eleccions de la CEOE".

A partir d'aquí, el president d'Ametic ha acusat a Rosell i el seu entorn de falta de transparència i de dubtosa independència. Així, ha denunciat "distorsions en el procés d'elecció produïdes per la greu inferència de l'actual aparell en favor d'un candidat que han anomenat oficial", en al·lusió a Rosell.

"Això posa de manifest una tendència a l'obscurantisme que confirma que la renovació de la CEOE és avui més necessària que mai", ha sentenciat, abans d'afegir: "Ha arribat un punt en què cal dir prou".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1