Dijous, 16 de desembre de 2010 | 18:24
Vostè es troba a: Inici > L'opinió de l'editor >

El nou Parlament

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Manuel Fernando
El nou Parlament
Manuel Fernando González
16/12/2010 10:34
S'obre la sessió al Parlament de Catalunya. Un nova legislatura ens espera en aquests temps d'incertesa econòmica. Ahir Olot, una altra vegada Olot, ens ha col·locat en la realitat social que ens atabala a tots. Molt hauran de treballar els nostres representants polítics per treure'ns del mal lloc en el que ens trobem. Bé faran si no perden de vista el dia a dia que pateixen els seus conciutadans i per això decideixen no entretenir-se en disputes partidistes, que no portin a la millor solució dels problemes que més ens acuiten. No és temps de covards, ni tampoc de vanitosos, sinó de gent senzilla i treballadora disposada a deixar-se la pell pels altres, sumant idees i iniciatives que ens portin de cert a algun lloc. Benvinguda sigui aquesta nova etapa de la història de Catalunya, que, per fi, serà presidida parlamentàriament per una dona. Ja era hora.

Manuel Fernando González
Editor i Director
www.catalunyapress.cat
www.pressdigital.es
Ferran
16/12/2010
Nova etapa de retallades. No és temps de covards, però tampoc d'arrimar-se al poder. S'ha de donar canya, home! Des del primer dia!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1