Dijous, 16 de desembre de 2010 | 18:23
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Mal rotllo entre CR7 i Casillas

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El portuguès està cada vegada més aïllat
Mal rotllo entre CR7 i Casillas
Esports 16/12/2010 14:23
El futur de Cristiano Ronaldo en el Reial Madrid és cada vegada més difús. El portuguès no se sent estimat ni a Espanya ni al vestidor de la casa blanca, on manté un enfrontament amb Iker Casillas arran de les declaracions de Sara Carbonero, en les quals el va titllar d'"egoista i individualista".
Iker i Cristià enfadats9
Els problemes de CR7 i Casillas es van originar després de les declaracions de la chicota del porter de la 'Roja', la qual va acusar en una tertúlia a Cristiano d'"egoista i individualista". El portuguès li va enviar un missatge recriminant-li l'atac, però Iker li va treure importància i va defensar a la seva parella explicant-li que com a periodista només fa el seu treball.

Segons la Cadena Ser, la disculpa no va convèncer al portuguès i Florentino va intentar mitjançar ajuntant-los a tots dos abans del partit contra l'Espanyol en el Bernabeu, perquè fessin les paus en presència de Valdano i Pardeza. Després de visionar el vídeo una altra vegada tots junts, l'empipament de Cristiano va augmentar, per a incredulitat de la resta de presents.

Des d'aquest dia, la relació entre tots dos futbolistes s'ha anat tibant i el portuguès s'ha anat aïllant dins de la plantilla blanca, indignat pel que el considera falta de suport dels seus companys quan és xiulat a la majoria de camps que visita el Madrid. CR7 tampoc entén perquè no se'l defensa quan rep fortes entrades com passa al Barça amb Messi.

Precisament, Messi és l'origen d'un altre dels seus empipaments des que Casillas va admetre que considera l'argentí el millor jugador del món. L'aïllament del portuguès ha arribat a tal punt, que només manté relació amb el seu compatriota Pepe, el brasiler Marcelo i el nouvingut Di Maria.

En el cap de l'astre portuguès cada vegada cobra més força la possibilitat d'abandonar la casa blanca, una idea que preocupa molt en el Bernabeu.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1