Dijous, 16 de desembre de 2010 | 18:35
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els clients de "la Caixa" Banca Privada obtindran descomptes en la compra d'articles dels dissenyadors espanyols

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Gràcies a la Targeta d’Autor

Els clients de "la Caixa" Banca Privada obtindran descomptes en la compra d'articles dels dissenyadors espanyols

Societat 07/12/2010 18:57

Aquesta iniciativa sorgeix de l'acord signat entre "la Caixa" Banca Privada i l'Associació Creadors de Moda d'Espanya (ACME) per desenvolupar un pla de fidelització per als clients de Banca Privada, mitjançant una estratègia innovadora, que inclou avantatges i accions exclusives.

targetaautorcaixa
Aquesta és la primera vegada que una entitat financera –a través del seu segment de banca privada– i el sector de la moda signen un acord d'aquestes característiques.

D'aquesta forma, els més de 34.000 clients de “la Caixa” Banca Privada gaudiran d'un descompte del 15% en la compra d'articles dels dissenyadors espanyols que formen part de l'Associació Creadors de Moda d'Espanya (ACME).

Amb aquesta targeta, que ja ha entrat en vigor, els clients de "la Caixa" Banca Privada obtindran importants descomptes en les exclusives botigues, sastreria a mida i vestits de núvia dels dissenyadors de l’ACME que han subscrit l'acord: Ailanto, Alma Aguilar, Amaya Arzuaga, Ana Locking, Ángel Schlesser, Antonio Alvarado, Custo Barcelona, Davidelfín, Devota & Lomba, Duyos, Francis Montesinos, Hanníbal Laguna, Javier Larrainzar, Jesús del Pozo, Juanjo Oliva, Lemoniez, Lydia Delgado, Miguel Palacio, Pedro del Hierro, Roberto Torretta, Roberto Verino y Victorio & Lucchino.

El compromís també inclou la col•laboració amb la Fundació "la Caixa", a través del programa Incorpora de l'Obra Social, per desenvolupar accions específiques de formació per a persones en risc d'exclusió social, impartides per dissenyadors i membres de l'Associació.

A més, gràcies al conveni, els creadors d’ACME tindran l'oportunitat de rebre assessorament personalitzat dels gestors de Banca Privada de "la Caixa".

Evolució positiva de “la Caixa” Banca Privada

La major complexitat en la gestió de grans patrimonis requereix d'un assessorament financer totalment personalitzat, que està inclòs en l'oferta de banca privada de "la Caixa". La consolidació de "la Caixa" Banca Privada ha permès incrementar els recursos gestionats i valors fins als més de 35.300 milions d'euros, a tancament del tercer trimestre. Aquesta evolució es fonamenta en la forta activitat comercial portada a terme pels gestors de banca privada (322 aproximadament), recolzats en els centres especialitzats (32 integrats a la xarxa) i la xarxa d'oficines.

Amb aquest volum de patrimoni gestionat, "la Caixa" Banca Privada ha assolit una posició de lideratge en el sector d'entitats de banca privada, convertint-se en referència en un mercat cada vegada més estret, on la solvència d'una entitat com "la Caixa" està sent decisiva per a aquells inversors que es plantegen la seva entitat de referència per a la gestió de patrimonis.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1