Ens sumem al pacte proposat per l'Oficina Antifrau per expulsar la corrupció de la vida pública

Avui li he fet arribar aquesta carta a David Martínez Madero, director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, indicant que ICV se suma al pacte de l'OAC per expulsar la corrupció de la vida pública. Un pacte que considerem necessari i molt positiu que ha de significar un canvi de les regles del joc:

Sr David Martínez Madero
Director de l’Oficina Antifrau de Catalunya

Benvolgut Sr,

Em poso en contacte amb vostè després de tenir coneixement de la seva proposta d’un acord per impulsar un conjunt de mesures per impedir que es repeteixin els casos de corrupció que estem vivint aquests darrers mesos a Catalunya i a l’Estat Espanyol.

Malgrat no tenir encara accés al document elaborat per l’Oficina Antifrau de Catalunya, algunes de les propostes que han estat publicades mantenen una coincidència plena amb el decàleg de propostes que ICV va impulsar després dels casos de corrupció del Palau de la Música i del cas Pretòria. Aquest decàleg, que també li faig arribar, va ser tramés a la resta de formacions polítiques catalanes a finals de l’any 2009.

Des d’ICV valorem molt positivament qualsevol procés que permeti fer avançar iniciatives per acabar amb els casos de corrupció. És per aquest motiu que li traslladem la nostra predisposició a signar l’acord que vol liderar l’Oficina Antifrau de Catalunya.

Per aquest motiu em poso a la seva disposició per mantenir un intercanvi d’impressions, si així ho creu oportú, sobre les seves propostes.

Atentament,

Joan Herrera Torres
Secretari General d’ICV


Adjunto el text íntegre del pacte contra la corrupció, per la transparència i el bon govern proposat per ICV el novembre de 2009:

http://www.iniciativa.cat/icv/documents/1840

2 comentarios:

dimarts, 13 abril, 2010 Anònim ha dit...

Doncs felicitats per la part que us toca...tot i que caldrà fer molts esforços per a natejar la imatge dels polítics que està molt desgastada pels casos de corrupció.

dilluns, 12 juliol, 2010 Joan Vallvé ha dit...

Crec que les propostes constants i la solitud en aquesta posició d'ICV ha de ser central a la campanya electoral. ICV no som iguals.