Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 16/12/2010 a les 12:30h

La Marató de TV3 unirà els equips d’hoquei patins del Vic i del Voltregà

Un combinat dels dos clubs, eterns rivals, jugarà amb cadira de rodes contra un equip de Barcelona. El Voltreganès ha preparat tot un seguit d’actes solidaris per aquest diumenge.

Aquest dimecres va tenir lloc a l’Ajuntament de Masies de Voltregà laroda de premsa els actes previstos per la marató de TV3 al Voltreganès. Els assistents, l’alcalde de Masies de Voltregà, Sergi Vilamala; l’alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala; el president de la Fundació Club Patí Voltregà, Jordi Sala; la gerenta d’ADFO, Maria Balasch; i el president de l’Associació Sant Tomàs i del Club Car, Toni Ramírez; van presentar conjuntament els actes previstos pel diumenge 19 de desembre a la jornada dedicada a la Marató de TV3.

Des dels dos Ajuntaments del Voltreganès es va agrair la col•laboració de les entitats esmentades, destacant el fet que un any més el Voltreganès es prepara per adherir-se a un tema tant important com són les lesions medul•lars i els danys cerebrals adquirits.

Des d’ADFO, Maria Balasch va ressaltar el fet que aquest any la temàtica de la marató està totalment vinculada amb l’entitat, per aquest motiu, la seva col•laboració amb els dos ajuntaments en l’organització d’algun dels actes: una passejada adaptada a les 10:30 h on hi haurà cadires de rodes disponibles per poder experimentar la mobilitat; una xerrada a les 11:30 h on una usuària amb una lesió medul•lar explicarà la seva pròpia experiència; i també, dues exposicions fotogràfiques, que es podran veure fins el 24 de desembre, on diversos fotògrafs exposen els seus treballs vinculats amb els títols de les exposicions “Avancem entre barreres” i “Buscant sensacions”.

Jordi Sala, president de la Fundació Club Patí Voltregà, va destacar l’interès del club en fer sentir la marató des de l’hoquei. Les activitats, englobades sota el títol “Hoquei per a tots!”, estaran basades en tres tipus d’hoquei: en patins, on hi haurà un “4x4 express” (11:00h) entre escoles del C.P. Vic i el C.P. Voltregà barrejades amb jugadors de l’OK lliga, en cadira de rodes on l’equip d’hoquei en cadira de rodes “Comkedem” de Barcelona, amb jugadors amb discapacitat física lleu o severa, jugarà contra un combinat de l’OK lliga del CP Voltregà i del CP Vic però en cadires electròniques (12:00 h); i un partit hoquei adaptat (13:15h) on diferents categories del Club Patí Voltregà jugaran contra l’equip d’hoquei adaptat del Club Car de l’Associació Sant Tomàs. Jordi Sala, va voler agrair a totes les entitats que s’hi han implicat i sobretot al Club Patí Vic i als seus jugadors per voler col•laborar amb la causa.

Toni Ramírez, per part seva, després d’agrair el fet d’haver pensat en Sant Tomàs, va destacar la importància que tenen accions com aquesta pels usuaris, remarcant que l’esport és un vehicle integrador a la societat, una eina per millorar l’autoestima i l’estabilitat emocional i sobretot, una diversió per a ells.

Per tancar l’acte, Xavier Vilamala i Sergi Vilamala van voler destacar la necessitat de l’existència d’actes com els esmentats per poder transmetre valors com l’amistat, el companyerisme i els nous reptes. Finalment, van voler fer extens el seu agraïment a totes les entitats que també col•laboraran en tota la jornada.

Navega per les etiquetes

solidaritatMarató de TV3hoquei patins

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Esteu d'acord amb les noves mobilitzacions dels sindicats?
      Vots emesos: 16
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: