Divendres, 17 de desembre de 2010 | 19:38
Vostè es troba a: Inici > Política >

Felip Puig podria ser la gran víctima del 'govern dels millors'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Pot perdre el càrrec al partit i haver de dirigir una conselleria menor
Felip Puig podria ser la gran víctima del 'govern dels millors'
17/12/2010 11:03
9mas felip puig
Artur Mas vol fer el Govern dels millors i, segons apunten cada vegada fonts més insistents, aquests no hi són al que durant la ‘travessa del desert’ ha format el ‘pinyol’ sobiranista de CDC. Un dels més perjudicats seria Felip Puig.
Felip Puig tenia la intenció de repetir com a conseller d’Obres Públiques, com ja va fer durant els Governs de Pujol. No obstant això, tot apunta a que aquest lloc ja està reservat per a l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder.

Puig també podria caure de les importants responsabilitats adquirides al partit en els últims temps. És secretari general adjunt per delegació d’un Mas que, segons La Vanguardia, hauria pres partit per Oriol Pujol per ocupar aquest lloc a partir del proper Congrés, que s’ha de celebrar en un any i mig.

El fill de l’expresident compatibilitzaria aquest important càrrec al partit amb la Presidència del Grup Parlamentari de CiU, lloc per al que ja ha estat nomenat.

Amb tot, a Puig només li queda acceptar una conselleria de menor importància, ja que la d’Economia també podria estar reservada per a un independent de prestigi.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1