Divendres, 17 de desembre de 2010 | 19:47
Vostè es troba a: Inici > Societat >

L'assassí d'Olot havia estat acomiadat i estava a punt de ser desnonat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ha matat a quatre persones a un bar i una sucursal bancària
L'assassí d'Olot havia estat acomiadat i estava a punt de ser desnonat
Societat 15/12/2010 10:19
CatalunyaPress.- Els problemes econòmics han estat el detonant que haurien dut a Pere PP, de 57 anys, a cometre la massacre d'aquest dimecres a Olot, que ha costat la vida a quatre persones. Ha matat al seu cap, que l'acabava d'acomiadar, i al seu fill.
Segons han informat fonts de la investigació i han confirmat els sindicats de la zona, al presumpte autor del múltiple crim li acabaven de comunicar que seria acomiadat de la constructora de dues de les víctimes. Això l'hauria dut a assassinar el propietari de la Constructora Tubert i el seu fill, que esmorzaven al bar 'La Cuina de l'Anna' de la localitat de La Canya, molt propera a Olot.

Immediatament després, es va dirigir a l'entitat per cobrar un taló amb el que li devien i no va poder fer-ho. A més, el banc estaria a punt de desnonar-lo, ja que no podia pagar la hipoteca del pis perquè no cobrava.

Va ser llavors quan va assassinar, amb una escopeta o rifle de caça, a les altres dues víctimes, treballadors de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM). Un d'ells era subdirector de l'oficina, que es troba al centre de la localitat, entre l'Hospital de Sant Jaume i de la Caritat.

Detingut immediatament

Precisament, i mentre cometia l'assassinat al banc, la policia s'ha acostat a la sucursal de la CAM en veure el vehicle del detingut mal aparcat. Quan anaven a comprovar qui era l'amo del cotxe, un Suzuki blau, una dona d'un comerç ha sortit assegurant que havia escoltat dos trets.

Just en aquell moment, el presumpte autor, Pere PP, sortia del banc, s'ha lliurat sense oposar resistència i hauria dit que li era igual perquè "ja estic satisfet".

Una situació complicada

Segons els sindicats, l'acomiadament i la situació econòmica del detingut podrien haver desencadenat la seva "bogeria". A més, han explicat que Pere P.P. havia estat recentment de baixa.

En declaracions a Europa Press, un conegut del constructor mort també ha explicat que el propietari de la constructora li havia comentat que sospesava acomiadar l'agressor al gener, juntament amb altres treballadors, perquè no cobrava algunes obres i tenia problemes econòmics.

Així mateix, un conegut del presumpte assassí ha assegurat que a l'empresa no li estaven pagant el sou corresponent.

Pere PP, de 57 anys, vivia sol amb el seu pare, que tenia problemes de salut, en una casa al poble de Sant Esteve d'en Bas, encara que tenia poca relació amb els veïns del municipi i era un home molt solitari, segons testics. Aficionat a la caça, va cometre els crims amb una escopeta o rifle de caça.
Petit Gran
16/12/2010
Efectivament no es justificable de cap manera i tot el condol per als familiars d'aquestes pobres persones mortes. Altre assumpte és que cal encarar amb urgència aquestes situacions. Sabem qu el'atur no millorarà, i no tant sols ha d'haver un pla de rescat per als bancs. Esgarrifa pensar que es puguin arribar a accions com aquestes ni que sigui per desesperació o bogeria.
Kiko
15/12/2010
No serà l'últim episodi com aquest. Hi ha milers de persones que ho estan perdent tot, i la paciència té límits. No es pot justificar, però la realitat és la que és.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1