Dissabte, 18 de desembre de 2010 | 18:24
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Felipe González, nou conseller de Gas Natural

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La companyia destaca el seu prestigi com a estadista
Felipe González, nou conseller de Gas Natural
17/12/2010 17:36
9felipe-gonzalez-bcn
El consell d'administració de Gas Natural Fenosa ha designat per unanimitat a l'ex president del Govern Felipe González nou conseller independent del grup energètic.
En un comunicat, Gas Natural Fenosa destaca l'ampli "reconeixement i prestigi nacional i internacional" de González, especialment "com a estadista i expert coneixedor de Llatinoamèrica, i també dels països de la Unió Europea i de l'arc Mediterrani", on la companyia té una presència significativa.

L'expresident del Govern, que té accions de la companyia, compartirà el seu càrrec al consell amb el seu exministre i vicepresident de l'Executiu Narcís Serra, qui va entrar a l'òrgan rector de Gas Natural Fenosa al març de 2009, en representació de la caixa que presideix, Caixa de Catalunya.

Al consell de Gas Natural Fenosa també s'asseuen el president de Repsol YPF, Antonio Brufau; el president de la patronal catalana Foment del Treball i candidat a la presidència de la CEOE, Joan Rosell, i el director general de La Caixa, Juan María Nin.

El nomenament de González és per tres anys i, tal com contempla el codi de bon govern, pot renovar-se fins a sumar un màxim de dotze anys.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1