Dissabte, 18 de desembre de 2010 | 18:20
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Ikea aterrarà a Tarragona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Així ho ha confirmat l'alcalde, Josep Félix Ballesteros
Ikea aterrarà a Tarragona
Municipis 14/12/2010 14:20
L'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, ha confirmat que "Ikea vindrà a Tarragona". "Després de tres anys de treballar molt i parlar poc, ho tenim tot situat i perfectament enfocat, a falta de petits detalls", ha revelat en una trobada amb els mitjans.
9ikea
Ballesteros ha avançat que l'anunci oficial es realitzarà quan ho estimi oportú la multinacional sueca, encara que el termini d'implantació a Tarragona no s'allargarà "ni cinc ni deu anys".

Pel que fa a la pugna amb Reus per albergar aquest equipament comercial, Ballesteros ha recordat que "aquest tipus d'empreses no pren decisions perquè els agrada més una ciutat, un paisatge o un alcalde; són gent molt professionalitzada amb estudis de mercat molt precisos i ajustats".

Precisament al ple municipal d'ahir es va decidir aprovar inicialment la delimitació de la trama urbana consolidada (TUC) de Tarragona, a l'efecte de l'article 8 del Decreto Llei 1/2009 d'ordenació d'equipaments comercials.

L'objectiu és "equilibrar la llibertat comercial dels grans operadors i la protecció de la singularitat del petit comerç".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1