Dissabte, 18 de desembre de 2010 | 18:26
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Viu l'esperit nadalenc amb tots els sentits

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda del cap de setmana
Viu l'esperit nadalenc amb tots els sentits
16/12/2010 23:18
Fins diumenge podreu tastar les creacions d'"Un Nadal de tapes". L'antiga fàbrica d'Estrella és l'escenari d'un concert nadalenc gratuït amb Mazoni, Dorian i Sidonie. També podreu gaudir d'estrenes de cinema i de teatre entre altres propostes, com ara la Caminada de Nadal o la Buff Epic Run.
Gastronomia, música, teatre, esports, art, tradicions... El cap de setmana previ al Nadal està carregat de propostes de tot tipus, tant per als qui vulguin viure l'esperit nadalenc, com per als qui busquin aprofitar el temps lliure amb el millor oci.

Fins diumenge té lloc "Un Nadal de tapes", una setmana gastronòmica on prop de quaranta bars i restaurants de la ciutat ofereixen petites delícies que competiran en un concurs. Piruletes de rap, lioneses de cua de toro o broquetes de bacallà són algunes de les receptes que s'ofereixen.

Durant els dies de Nadal podreu trobar música al carrer amb els comerciants de la ciutat. Aquest dissabte té lloc aquest programa musical estel·lar, el concert gratuït de Mazoni, Dorian i Sidonie a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm.

Un Nadal esportiu

Si voleu encarar les festes en forma, apunteu-vos a alguna de les propostes esportives que tenen lloc aquest cap de setmana. La Caminada de Nadal us convida, aquest diumenge, a fer una ruta de deu quilòmetres per Ciutat Vella, amb sortida i arribada al parc de la Ciutadella.

D'altra banda, pels voltants del Castell de Montjuïc tindrà lloc la Buff Epic Run, una divertida cursa d'obstacles. Els corredors, que es disfressen per a l'ocasió, hauran de superar vuit quilòmetres amb piscines de fang, túnels d'escuma o bales de palla, entre altres sorpreses.

Per a grans i petits

Aquesta època de l'any és màgica per als més petits. I encara ho pot ser més si els porteu a algun dels espectacles familiars que tenen lloc aquestes dates. Al Moll de la Fusta s'instal·la el Circ Raluy, i al Barcelona Teatre Musical podreu cantar amb Cantajuego.

Si preferiu un teatre més adult, no us perdeu l'estrena al Lliure de Gràcia de Fin de partida, de Samuel Beckett. Aquesta comèdia atroç o drama ple d'humor negre arriba amb Teatro de la Abadía.

En cinema, les estrenes arriben plenes d'espectacularitat, amb títols com ara Tron Legacy o Burlesque. Tampoc hi falten pel·lícules infantils, com ara La montaña mágica o Dragones: destino de fuego. A més, s'estrena el darrer film d'Àlex de la Iglesia, Balada triste de trompeta.

La proposta artística per a aquests dies arriba amb Art Barcelona. L'associació de galeries d'art de la ciutat celebra vint anys amb una exposició conjunta a l'Arts Santa Mònica i l'estrena simultània de vint exposicions.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1