Dissabte, 18 de desembre de 2010 | 18:18
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Yahoo! anuncia el tancament de Del.icio.us, Buzz i Altavista

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aquesta setmana ha acomiadat a 600 persones
Yahoo! anuncia el tancament de Del.icio.us, Buzz i Altavista
17/12/2010 18:14
9delicious
El drama es confirma a Yahoo!, que en el seu intent per sobreviure i rellançar-se en els sectors del correu i les xarxes socials ha decidit prescindir d'alguns dels seus serveis més utilitzats, com Del.icio.us o Buzz.
A Espanya, així com en la resta del món, el gestor de marcadors i favorits Del.icio.us era molt utilitzat, i el tancament no ha agradat als usuaris. La millor prova es pot trobar a Twitter, on el hahstag #delicious porta sent un dels més utilitzats durant bona part del dia.

A més d'aquest servei, Yahoo! tancarà també el motor de recerques Altavista, el lloc 'Alltheweb' i l'agregador de notícies on line Buzz.

La notícia l'ha confirmat la companyia a The Wall Street Journal, i arriba després de l'anunci realitzat aquesta setmana que més de 600 persones seran acomiadades, en un intent desesperat de l'empresa californiana de ‘reinventar-se' després de perdre corda en els dos sectors més puixants a Internet: correu i xarxes socials.
Loli Martos
17/12/2010
Es una verdadera catástrofe que se cierre un servicio como éste. Aportaba mucho a la organización de la información que corre por la red. Yo lo recomendaba contínuamente y tengo diferentes listas abiertas sobrediferente temas. Una cosa sí lo único que hace es que los usuarios perdamos la confianza en la nube,porque todas las horas que me he pasado recopilando direcciones para ponerlas ordenadas en el delicious y etiquetarlas con un poco de gracia lo podía haber dedicado a irme de cañas. Y si encima ese cierre provoca despido,no te digo na. Vaya estafa.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1