Dissabte, 18 de desembre de 2010 | 18:25
Vostè es troba a: Inici > Política >

Duran Lleida anuncia que es presentarà a la reelecció com a líder d'UDC

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Benet Maimí rellevarà a Núria de Gispert en el Comitè de Govern del partit
Duran Lleida anuncia que es presentarà a la reelecció com a líder d'UDC
Política 18/12/2010 17:41
El líder d'UDC, Josep Antoni Duren, ha anunciat formalment aquest dissabte davant el Consell Nacional de la formació que vol repetir com a candidat de CiU a les properes eleccions generals del 2012 i que es presentarà al congrés del partit posterior a aquests comicis per seguir-lo liderant.
duren
"He comunicat al Consell Nacional que penso ser el candidat a les properes eleccions a les Corts Generals i anunci que tornaré a presentar-me al proper congrés", ha explicat Duran Lleida després de la seva intervenció. Ha admès també que havia sospesat deixar-ho a les mans d'altres persones perquè hi ha un equip "capaç de substituir-me en qualsevol moment".

No obstant això, Duran ha considerat que un dirigent "ha de saber respondre" i que l'hi deu "tot a UDC", i més quan és el dirigent de grup del Congrés més ben valorat, segons ha recordat,  coincidint amb el Consell Nacional, en què ha presentat la seva dimissió com a membre del Comitè de Govern la nova presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

Elogis a De Gispert

Duran ha explicat que els presidents del Parlament de la formació sempre han entès que han de ser "presidents de tots", i en conseqüència es deslliguen de qualsevol funció executiva del partit. Malgrat això, seguirà sent "una dirigent destacada" i militant d'UDC.

La rellevarà Benet Maimí, qui assumirà la secretaria de política municipal cara a les eleccions de maig. Duran espera que Maimí, diputat en el Parlament la passada legislatura, pugui acabar entrant en el Parlament en aquesta.

En relació a la decisió de Joan Puigcercós de no optar a la presidència d'ERC al congrés de tardor, Duren s'ha limitat a afirmar que és "una decisió personal".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1