Diumenge, 19 de desembre de 2010 | 18:44
Vostè es troba a: Inici > Societat >

'La Marató' de TV3 ajuda avui als lesionats medul·lars i cerebrals

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'edició d'aquest any potencia les xarxes socials i les noves tecnologies
'La Marató' de TV3 ajuda avui als lesionats medul·lars i cerebrals
Societat 19/12/2010 08:10
El periodista Albert Om és l'encarregat de presentar les 15 hores de 'La Marató' de Tv3, que està dedicada avui a recaptar fons per a la investigació sobre els danys medul·lars i cerebrals adquirits
marato
Els donatius es poden realitzar a través del telèfon 905 11 50 50 i la cadena autonòmica disposa de 2.500 voluntaris i de cinc seus telefòniques per atendre les trucades dels teleespectadores.

"Això és una mostra que 'La Marató' és molt més que un programa de televisió" ha dit la directora de Televisió de Catalunya (TVC), Mònica Terribas.
 
El Centre Comercial La Maquinista de Barcelona acollirà moltes de les activitats programades. Els periodistes Xavi Coral i Espartac Perán són els encarregats d'informar sobre el desenvolupament d'aquestes activitats en directe. La Maquinista també és l'escenari des d'on s'emet un programa especial de 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, presentat per Tatiana Sisquella.

"Fer la vida més fàcil"

Om ha destacat la voluntat d'aproximar-se "a les persones que sofreixen aquest tipus de patologies, persones que han vist com la seva vida ha canviat en cinc segons". Sisquella ha subratllat també el paper de la família i els consells que es poden donar des de 'La Marató'. "Volem fer la vida més fàcil aportant informació sobre aspectes, com per exemple l'alimentació i la nutrició", ha dit.

L'edició d'aquest any potencia la seva presència a les xarxes socials i la utilització de les noves tecnologies. "Ens ajudaran a mostrar de manera gràfica i senzilla coses que poden resultar difícils d'entendre", ha dit el director de l'espai Xavier Abad. Al llarg de les 15 hores de 'La Mataró' hi haurà actuacions musicals i entrevistes a una dotzena d'especialistes.

Durant la jornada del diumenge també s'organitzaran més d'un miler d'activitats en diferents municipis per recaptar fons. Des de 1992, 'La Marató' ha recaptat 89 milions d'euros que ha destinat al finançament de 535 projectes d'investigació en diferents malalties que no tenen curació.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1