Dilluns, 20 de desembre de 2010 | 18:34
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Mossad pressiona perquè el Barça faci marxa enrere

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Considera que Qatar Foundation finança a Hamás
El Mossad pressiona perquè el Barça faci marxa enrere
Esports 20/12/2010 18:00
Poc o gens ha agradat la decisió del President del Barça, Sandro Rosell, de vendre la samarreta del Barça a una fundació de Qatar, a Israel. Fins i tot hi ha mitjans hebreus que parlen de pressions perquè el club faci marxa enrere.
Segons informa el diari israelià Ma’ariv citat per El País, el Govern israelià estaria pressionant la directiva del Barcelona perquè suspengui el seu acord d'esponsorització amb Qatar Foundation.

I és que segons el servei d'espionatge israelià, l'arxiconegut Mossad, creu que Qatar Foundation constitueix una de les fonts de finançament de Hamàs, a la que consideren terrorista i que governa a la franja de Gaza.

Les pressions no s'haurien limitat a un 'toc d'atenció' al Barça, sinó que Israel està intentant que la Unió Europea inclogui en l'anomenada 'Unió del Bé', de la que forma part Qatar Foundation, a la llista d'organitzacions terroristes.

Aquesta unió es va constituir, per part de diferents associacions europees i del Pròxim Orient, durant la Segona Intifada, i Israel creu que el seu naixement no va ser més que un intent de recolzar social i econòmicament a organitzacions palestines, entre elles Hamàs.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1