Redacció | Actualitzat el 20/12/2010 a les 13:23h

Un detingut a Barcelona per presumpte maltractament de la dona i el fill

El menor, de 14 anys, va acudir a la comissaria de Sant Andreu per demanar protecció

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home acusat de maltractar la seva dona i el seu fill, de 14 anys. Dijous de la setmana passada, el menor va acudir a la comissaria de Sant Andreu i va demanar ajut als agents que es trobaven de servei. El cos de seguretat local ha fet públic un comunicat en el qual explicita que el jove va explicar que el seu pare els pegava tant a ell com a la seva mare. A més va dir que els amenaçava constantment.

Després de tranquil·litzar el menor una dotació d'agents el van acompanyar al lloc de feina de la seva mare per recavar més informació sobre la denúncia. 
 La mare, treballadora d'un forn de pa ubicat al mateix districte, va corroborar la versió del menor i va signar una declaració als agents, on explicava la situació que estaven vivint ella i el seu fill. A més va indicar que el marit els maltractava constantment a ella i al fill. 



Aleshores van començar a buscar l'home, i el van trobar a una comissaria dels Mossos, on suposadament volia interposar una denúncia per un altre tema.

 Un cop identificat, l'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte en l'àmbit familiar (violència masclista) i va ser posat a disposició del jutge instructor del cas.

Navega per les etiquetes

violència masclistaGuàrdia Urbana

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

El debat d'investidura, al minut
El debat d'investidura, al minut


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: