Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 22/12/2010 a les 07:48h

Els metges distingeixen la tasca del Dr. Sadurní

El cardiòleg osonenc rep el Premi a l’Excel·lència Professional.

El Dr. Sadurní, primer per la dreta, al costat del president del Col•legi de Metges, Dr. Miquel Vilardell. Foto: Catpress

El Dr. Josep Sadurní Serrasolsas, cap de Cardiologia del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), ha rebut del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona un dels 42 premis a l’Excel·lència Professional que esdevenen el reconeixement públic a metges de tot Catalunya que han destacat per la seva activitat professional de màxima qualitat. Aquest prestigiós especialista osonenc va rebre recentment el guardó de mans del Dr. Miquel Vilardell, president de la institució que aplega als metges catalans.
 
La trajectòria professional del Dr. Sadurní s’ha portat a terme sempre en centres assistencials de Vic. A l’any 1978 va incorporar-se a l’Hospital de la Santa Creu com a metge de guàrdia. Posteriorment, el 1981, una vegada assolida l’especialitat, va assumir la responsabilitat d’adjunt de Cardiologia. Més endavant, l’any 1992, en el marc de l’Hospital General de Vic va ser nomenat cap de Cardiologia, responsabilitat que manté en l’actualitat.
 
Durant 11 anys ha estat el responsable del grup de mortalitat del CHV, president del Grup de Recerca Cardiovascular d’Osona (GERCO), així com coordinador des dels 1997 de la Jornada Cardiovascular i Curs de Cardiologia per a metges d’Atenció Primària en l’àmbit de la Universitat d’Estiu.

Navega per les etiquetes

Col·legi de MetgesJosep Sadurnísalut

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Esteu d'acord amb les noves mobilitzacions dels sindicats?
      Vots emesos: 76
Edicions locals

Consum

Per Nadal, consum responsable

Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: